Hur man kommer igång med en Safire kamera eller NVR

Du är här:

Ladda ner SADP

Ladda ner SADP programmet här. Med hjälp av SADP programmet kan man hitta, ändra och aktivera kameror. Hämta och installera PC-program SADP, med hjälp av detta verktyg kan du hitta kameror och NVR i nätverket. Det är viktigt att kameror och dator är anslutna på samma nätverk.

Starta SADP och skanna i nätverket för kameror

Starta SADP programmet och klicka på refresh för att hitta alla kameror och NVR som finns i samma nätverk, alla enheter som hittas kommer att först visas som inaktiva. Markera en kamera och välj ett lämpligt lösenord samt aktivera Easyconnect. Nu kommer programmet att be dig att skapa en Verifikationskod, bekräfta koden en gång till (alla kameror, NVR är nu krypterade med detta lösenord). Tryck nu på knappen Activate. Nu kan du välja att skapa en lösenords återställningsmetod genom att svara på tre frågor.

Hämta/starta appen Safire Connect

Nu ska kamera(or) och NVR läggas till i appen Safire Connect, som hämtas i Google Play eller App store . Med appen kan man se livebilder, se inspelningar och konfigurera enheter. Öppna appen och klicka på Logga in om du har ett konto. Har du inget konto så registrera ett konto med telefonnummer eller e-postadress. Vi rekommenderar att man använder en e-postadress för att enkelt kunna återställa lösenordet om du har glömt det. Du kommer nu att få bekräftelsekod skickad via e-post, bekräfta med denna kod. Nu måste du skapa ett lösenord, ange ett lösenord som du lätt kommer ihåg.

Skanna av streckkod

För att lägga till enheter i appen klicka på Lägg till, skanna nu streckkoden för att läsa av serienumret som kan hittas både på kartongen och på produkten. Klicka nu på Lägg till. Ange nu samma verifikationskod som du skapade tidigare. Klicka på nästa för att ange ett namn för enheten, tryck nu på spara för att lägga till enheten i listan. Nu kan du se inspelningar som finns lagrade på SD-kortet, dela åtkomst till kameran för andra användare, ändra konfigurationsinställningar.

Har du frågor ringer om Safire produkter kontaktar du vår Extronic supportavdelning:
08-609 29 02

eller någon av följande personer:
Christer Lorentzen | 08-609 29 21
Daniel Dahlgren | 08-609 29 17
Noah Christiansson | 08-609 29 12